Дюссельдорф — место встречи для специалистов упаковочной отрасли со всего мира - А. Козак (Технологія і техніка друкарства, 2008)
Огляд тенденцій та напрямів розвитку пакувальної галузі згідно з Ярмаркою «Інтерпак-2008» (Дюсельдорф, Німеччина).