سنتز و مشخصه‌یابی نانوذرات هسته– پوسته مس/ نقره سنتز شده به روش فرسایش لیزری با لیزر Nd:YAG نانوثانیه در استون - حامد نادری سامانی; رضا شجاع رضوی; رضا مظفری‌نیا (Journal of Advanced Materials in Engineering, 2023)
در این تحقیق نانوذرات هسته– پوسته مس/ نقره به روش فرسایش لیزری در مایع با استفاده از لیزر Nd:YAG نانوثانیه سنتز شدند. سنتز نانوذرات هسته – پوسته مس/ نقره با روش فرسایش لیزری در مایع به‌صورت تک‌مرحله‌ای با تنظیم پارامترهای فرایندی در انرژی 450 میلی ژول/ پالس، طول‌موج 1064 نانومتر، فرکانس 3 هرتز و سرعت روبش 6 میلی‌متر بر ثانیه در محیط استون انجام گرفت. مشخصه‌یابی نانوذرات سنتز شده با استفاده از آنالیزهای طیف‌سنجی نوری مرئی– فرابنفش (UV-Vis)، طیف‌سنجی جذب اتمی (AAS)، پراش نور دینامیکی (DLS)، میکروسکپ الکترونی روبشی گسیل میدانی (FESEM)، میکروسکپ الکترونی عبوری با قدرت تفکیک بالا (HRTEM) و پراش اشعه ایکس (XRD) انجام گرفت. بررسی‌ها تأیید کردند که نانوذرات CACS دارای اندازه نانومتری، مورفولوژی کروی و دارای ساختار هسته– پوسته مس / نقره خالص هستند.