Crònica legislativa d’Andorra. Primer semestre de 2023 - Maria Cucurull Canyelles (Revista de Llengua i Dret - Journal of Language and Law, 2023)
Aquesta crònica vol ser un recull dels diferents textos legislatius que fan referència a l’ús de la llengua catalana al Principat d’Andorra, impliquen diversos àmbits de la societat i són del primer semestre del 2023. També hi podreu trobar diversos articles, convocatòries i comunicats sobre la llengua del país que ha tingut l’opinió pública andorrana.