Recensioner - Pamela Schultz Nybacka; Torbjörn Forslid; Anders Ohlsson; Klas Grinell; Ellen Söderblom Saarela; Ann Steiner (Tidskrift för Litteraturvetenskap, 2018)
Pamela Schultz Nybacka om Elin Abrahamsson, ENAHANDA LÄSNING. EN QUEER TOLKNING AV ROMANCEGENREN Lund: ellerströms, 2018, 286 s. (diss. Stockholm)