HATAY BÖLGESİ'NDEN DERLENEN RUDİSTLERE AİT BİR YENİ CİNS VE İKİ YENİ TÜR - Necdet KARACABEY ÖZTEMÜR; Haluk Selçuk (Bulletin of the Mineral Research and Exploration, 1981)
Hatay (Güney Türkiye) Mestrihtiyen'inde bulunan yeni cins Hatayla n. gen. ile iki yeni tür Lapeirousella anatolica n. sp. ve L. yalazensis n. sp. 'nin tanımlamaları yapılmıştır. Ayrıca kısa bölgesel stratigrafi ve fosilli formasyon hakkında bilgi verilmiştir.