COVID-19-krisen: Forløb og bekymringer - Peter B. Andersen; Brian Arly Jacobsen; Lene Kühle; Henrik Reintoft Christensen; Heidi Frølund Pedersen; Hanne Würtzen; Jesper F. Sørensen (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2021)
Denne artikel leverer en oversigt over og en gennemgang af de konkrete politiske indgreb, som den danske regering foretog med henblik på at opdæmme smittespredning i de første måneder af COVID-19-pandemien i Danmark 2020.