Сучасні можливості управління інноваційною складовою людського капіталу - Tetiana Pavluik (Менеджмент та підприємництво: тренди розвитку, 2018)
Актуальність досліджуваної теми можна пояснити зростанням значення інноваційної складової людського капіталу у розвитку нових технологічних процесів виробництва. Предметом дослідження є теоретико-методологічні аспекти інноваційної складової людського капіталу.