Rom for ulike religioner og livssyn i barnehagen - Laila fellah (Prismet, 2017)
Jeg er barnehagelærer og pedagogisk leder i en bydel der jeg møter et kulturelt mangfold av mennesker hver eneste dag. Barnehager er møtesteder hvor man kan arbeide med holdninger og inkludering i møte med barn, og kan være en viktig arena for kunnskapsutveksling mellom store og små. I tillegg er barnehager en arena der foresatte med ulik religiøs bakgrunn møtes. Dette kan bidra til større forståelse og kunnskap om hverandre. Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver (2011) er eksplisitt på at vi må gjenspeile det kulturelle mangfoldet som representeres i barnehagen, og ett av fagområdene vi skal arbeide med er etikk, religion og filosofi. Hvordan kan barnehagene få til dette på en god måte?