Єдність правового простору: національні та міжнародні засади - S. Kalynyuk (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2022)
У статті розглядається поняття «правовий простір» як часто вживаний концепт у правової літературі, та у засобах масової інформації. Автор аналізує існуючі інтерпретації та смислові навантаження поняття, що розкривають функціональні можливості терміну «правовий простір».