MÜZİK ÖĞRETMENİ ADAYLARININ NOTA YAZIM PROGRAMLARI KULLANIMINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA (NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ) - Ceyhan ÖZ; Hasan DELEN (Online Journal of Music Sciences, 2019)
Gelişen teknolojik araç ve gereçler günlük yaşantımızın neredeyse her alanında yer ettiği gibi bu çağda yaşayan toplumların teknolojiden faydalanmalarını bir gereklilik haline getirdiği aşikardır. Bilgisayarlar artık evlerde, iş yerlerinde, hatta ceplerde bile vazgeçilmezliğini sürdürerek gitgide önemini kazanmaktadır. Hayatımızda önemli bir yer kaplayan müzik alanı da bu gelişim sürecinden etkilenmiştir.