Ressenya a Antoni Ferrando (ed.) Estudis lingüístics i culturals sobre Curial e Güelfa. Novel·la cavalleresca anònima del segle xv en llengua catalana, Amsterdam/Philadelphia, John Benjamins Publishing Company, 2012, 2 vol., 1193 pp. ISBN 978-90-272-4009-5 - Adrià Martí Badia (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna, 2013)
Review to Antoni Ferrando (ed.) Estudis lingüístics i culturals sobre Curial e Güelfa. Novel·la cavalleresca anònima del segle xv en llengua catalana, Amsterdam/Philadelphia, John Benjamins Publishing Company, 2012, 2 vol., 1193 pp. ISBN 978-90-272-4009 5