Ana Pascu, and Valeria Olenici. 2021. Povești în șezătoare. Illustrated by Beatrice Iordan. Bucharest: Martor, 160 p. - Maria Mateoniu-Micu (Martor, 2022)
A review of the book: Ana Pascu, and Valeria Olenici. 2021. Povești în șezătoare. Illustrated by Beatrice Iordan. Bucharest: Martor, 160 p.