Digitální knihovna Právnické fakulty MU - Petra Georgala (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2016)
Projekt Digitální knihovny Právnické fakulty Masarykovy Univerzity začal vznikat v roce 2014. Cílem projektu bylo a je zpřístupňování knižního (tzv. právně-historického) fondu Ústřední knihovny Právnické fakulty pro širokou odbornou veřejnost. Digitální knihovna je dostupná na adrese http://digi.law.muni.cz/