ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДАСЫНДА ҚҰҚЫҚТЫҚТЫҚ МЕМЛЕКЕТТІҢ ҚАЛЫПТАСУЫНДАҒЫ ПРОКУРАТУРА ОРГАНЫНЫҢ РОЛІ - G.U. Kudaybergenova (Хабаршы. Заң сериясы, 2019)
В этой статье рассматриваются деятельность органов прокуратуры в становлений правового государства Республики Казахстан.