بررسی تاثیر فعالیت‌های پیش تکلیف پادکست، برنامه های کوتاه ویدیویی و آمادگی موضوعی بر عملکرد زبان آموزان در انواع تکلیف درک شنیداری - پویان طاهری; محمد عبداللهی (پژوهش‌های زبان‌شناختی در زبان‌های خارجی, 2019)
هدف این تحقیق، بررسی اثربخشی سه پیش- تکلیف پادکست، برنامه‌های کوتاه ویدیویی و آمادگی موضوعی بر کارکرد زبان‌آموزان در انواع تکلیف درک شنیداری بود. به‌این منظور، تعداد 63 آزمودنی پانزده تا سی‌ساله به‌طور تصادفی در سه گروه قرار گرفتند و به‌هر گروه‌ یک پیش تکلیف داده شد. پیش تکلیف شنیداری گروه اول فایل‌های صوتی پادکست بود، گروه دوم برنامه‌های کوتاه ویدئویی را تماشا ‌کردند و گروه سوم در بارة موضوع شنیداری گفتگو ‌کردند. سپس هر سه، گروه تکلیف‌های پر کردن جای خالی و معما را انجام دادند. نتایج تحلیل رگرسیون چندگانه نشان داد که تنها پادکست کارکردی زبان‌آموزان را در انجام تکالیف به‌خوبی پیش‌بینی کرد. همچنین از تحلیل واریانس استفاده شد تا تعیین کند که آیا تفاوت معناداری بین تاثیرات این سه فعالیت بر روی عملکرد زبان‌آموزان وجود دارد. نتایج این مطالعه نشان‌داد که پادکست و برنامه‌های کوتاه ویدئویی نقش مهمی ‌در درک مطلب شنیداری و تشویق زبان‌آموزان دارد. نتایج این تحقیق برای معلمان و تولیدکنندگان محتوا کاربرد دارد.