Úloha a budoucnost Mezinárodního soudního dvora - Gilbert Guillaume (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2000)
Přednáška proslovená v aule Masarykovy univerzity na Právnické fakultě dne 3. května 2000 u příležitosti udělení Velké zlaté medaile.