Què pensaven els estudiants de la diplomatura de mestre d'educació primària sobre les classes de ciències de les seves pràctiques d'ensenyament? - Antonio de Pro Bueno; Rosa María Nortes Martínez-Artero (Enseñanza de las Ciencias, 2016)
En el nostre sistema educatiu es succeeixen les reformes amb bastant celeritat. Creiem que cal disposar d'informació sobre el que ha succeït amb cadascuna d'elles per poder valorar què aporta la següent. En aquest treball ens hem ocupat del títol de Diplomat en Mestre (Especialitat d'Educació Primària). Hem volgut trobar respostes a l'interrogant: què pensaven els futurs mestres –formats en aquell pla d'estudis– de l'ensenyament i l'aprenentatge de les ciències que es van trobar durant les seves pràctiques d'ensenyament? Els resultats ens porten a establir conclusions respecte a l'ensenyament de les ciències en educació primària i a identificar alguns assoliments i febleses de la titulació esmentada.