Загальносоціальні принципи адміністративної діяльності Служби судової охорони України - V. Chumak (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2023)
У статті визначено загальносоціальні принципи діяльності Служби судової охорони України. Зазначено, що до системи загальносоціальних принципів адміністративної діяльності Служби судової охорони України запропоновано включити такі принципи: демократизму; прозорості; гуманності; довіри населення; зовнішньої взаємодії; підконтрольності та підзвітності; поєднання переконання та примусу.