Експериментальне дослідження пружних властивостей обличкування тампонного циліндру ротаційного тамподрукарського апарату - М. Б. Страшніков; Сергій Львович Панов; Олексій Миколайович Віхоть (Технологія і техніка друкарства, 2010)
У статті описані характеристики пружно-в’язких властивостей силіконової гуми як еластичного обличкування тампонного циліндру ротаційних тамподрукарських машин.