Crònica legislativa de Catalunya. Segon semestre de 2017 - Anna Maria Pla Boix (Revista de Llengua i Dret - Journal of Language and Law, 2018)
El text recull les disposicions amb contingut relacionat amb usos lingüístics publicades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya durant el segon semestre de 2017.