Espais de consum i activacions transmèdia - Marta Marín Anglada; Maurici Figuera Bertran (Temes de Disseny, 2019)
Els espais de consum es veuen obligats a preveure i a satisfer les necessitats i els desitjos dels seus clients i, per tant, han d'estar sempre pendents de les principals macrotendències imperants en el sector. La implementació i l'activació d'una estratègia de comunicació transmèdia els permet posicionar-se de manera rellevant i diferencial respecte als seus competidors. Proposem un decàleg que ens ajudi a emprendre accions específiques amb l'objectiu de proporcionar experiències excepcionals als consumidors i de garantir les seves expectatives, assegurant, d'aquesta manera, l'èxit d'un determinat negoci.