Tre anmeldelser - Henning Howlid Wærp; Lisbeth Pettersen Wærp; Sissel Furuseth (Nordlit: Tidsskrift i litteratur og kultur, 1998)
Terje Johansen; Veier til verket. Om Vildanden av Henrik Ibsen, anmeldt av Lisbeth Pettersen Wærp