Bilgi Teknolojisinin Yarattığı Örgütsel Değişim: Nasıl Bir İnsan Kaynakları Yönetimi? - Beyhan Aksoy (Bilgi Dünyası, 2005)
Bilgi teknolojilerinin, bütünüyle bir örgütsel değişim yaratma rolü, önemli güncel konulardan biridir, insan kaynakları yönetimi, seçme, yerleştirme, eğitim, performans değerlendirme ve ücretlendirme işlevleri açısından bu değişimden etkilenmiştir. Çalışma, söz konusu etkileri ele almaktadır. Daha sonra söz konusu etkiler, teknoloji-yoğun bir işletme üzerinde yapılan bir örnek olay incelemesi ile gözlenmiş ve işletmenin durumu değerlendirilmiştir.