Suwerenność technologiczna - teoretyczna i analityczna konceptualizacja pojęcia w obszarze badań społecznych - Piotr Lewandowski (Politeja, 2024)
TECHNOLOGICAL SOVEREIGNTY – THEORETICAL AND ANALYTICAL CONCEPTUALIZATION OF THE CONCEPT IN THE FIELD OF SOCIAL RESEARCH