Analiza socjometryczna w ocenie grupy społecznej i budowaniu zespołu sportowego = Sociometry in the assessment of social group and sport team building - Anna Ussorowska; Monika Mieszkowska; Marek Graczyk (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Ussorowska Anna, Mieszkowska Monika. Graczyk Marek. Analiza socjometryczna w ocenie grupy społecznej i budowaniu zespołu sportowego = Sociometry in the assessment of social group and sport team building. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(8):719-733. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.62023