بررسی تشخیص عقب‌ماندگی ذهنی بر اساس معیارهای «انجمن آمریکایی عقب‌ماندگی ذهنی» در گروهی از دانش‌آموزان آموزشگاه‌های کودکان استثنایی اصفهان - محمدباقر کجباف (روانشناسی بالینی و شخصیت, 2003)
قلمرو تشخیص عقب‌ماندگی ذهنی به معنای امروزی یکی از قلمروهای مهم کاربرد یافته‌های تحولی در سطح روان‌شناسی بالینی است. با توجه به اهمیت شیوه‌های تشخیص عقب‌ماندگی ذهنی، این مقاله به بررسی تشخیص عقب‌ماندگی ذهنی بر اساس معیارهای انجمن آمریکایی عقب‌ماندگی ذهنی (American Association on Mental Retardation (AAMR)) در گروهی از دانش‌آموزان آموزشگاه‌های کودکان استثنایی پرداخته است. بدین منظور 121 آزمودنی به‌طور تصادفی با میانگین سنی 11 سال و 8 ماه از بین دانش‌آموزان مراکز آموزشی مناطق آموزش‌وپرورش اصفهان مورد مطالعه قرار گرفته‌اند.