بررسی رابطه بین اضطراب والدین با اضطراب و پیشرفت تحصیلی فرزندان آن‌ها در مقطع پیش‌دانشگاهی شهر کرمان - عباس رحمتی; مشیت الله سعیدی (مطالعات روانشناختی, 2011)
این پژوهش با هدف بررسی رابطه بین اضطراب والدین با اضطراب و پیشرفت تحصیلی فرزندان آن‌ها در مقطع پیش دانشگاهی شهر کرمان اجرا شد. افراد جامعه پژوهش دانش‌آموزان دختر و پسر به تعداد 3450 نفر بود. از این جامعه حجمی به اندازه 320 دانش‌آموز پیش‌دانشگاهی به عنوان نمونه انتخاب شد. داده‌های این پژوهش به وسیله پرسشنامه استاندارد شده کتل جمع آوری و پس از تصحیح و نمره گذاری با استفاده از نرم افزار (SPSS) تحلیل شد. یافته‌های پژوهش نشان داد که بین اضطراب والدین با اضطراب فرزندان آن‌ها و هم چنین اضطراب والدین با پیشرفت تحصیلی فرزندان آن‌ها رابطه معنا‌دار وجود دارد. هم چنین نتایج نشان داد که بین اضطراب دانش‌آموزان مقطع پیش دانشگاهی با پیشرفت تحصیلی آن‌ها رابطه معنا‌دار وجود دارد.