МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ ФАКТОРІВ УСПІШНОСТІ ПРОВЕДЕННЯ PR-ЗАХОДІВ - Tatyana Fedorova (Економіка та суспільство, 2021)
Стаття присвячена результатам маркетингового дослідження факторів успішності проведення PR-заходів в різних умовах – до і після впровадження локдауну у зв’язку з пандемією COVID-19 на фармацевтичному ринку південного регіону України. Автор порівняв споживацькі вподобання, особливості прийняття рішення про участь в PR-заходах в онлайн та офлайн форматах. У якості важливих факторів для обрання конкретного PR-заходу цільовою аудиторією запропоновано фактори комфорту, зручність отримання інформації, співвідношення інформаційної та розважальної складових у змісті програми заходу, вплив особистості лектора та зацікавленість в конкретній темі PR-заходу. Через запропоновану систему оцінки ефективності в нових соціально-економічних умовах ізоляції сформовано принципи розробки маркетингових заходів в цифровому середовищі для підприємств, що діють на основі нових бізнес-моделей.