Ansattes bidrag til femåringers språklæring i barnehagen - Marit Semundseth (Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis, 2017)
Merk: Denne artikkelen ble publisert i tidsskriftet FOU i praksis. Tidsskriftet skiftet navn til Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis i september 2019.