بررسی عددی و تخمین خطا برای معادلات انتشار کسری-زمانی چندگانه‌ی مبتنی بر عملگر کسری جدید - مجتبی فردی; ابراهیم امینی (مدل‌سازی پیشرفته ریاضی, 2023)
در این مقاله، روشی عددی برای حل معادلات انتشار کسری-زمانی چندجمله‌‌ای مرتبط با یک عملگر کسری جدید ارائه شده است. بر اساس روش تفاضل متناهی، یک طرح نیمه-گسسته در مسیر زمان به‌دست آورده شده و سپس برای گسسته سازی مکانی روش تقریب طیفی چبیشف استفاده شده است. همچنین آنالیز پایداری و خطای روش طیفی پیشنهادی بررسی شده است. بیشتر، توسعه‌‌ی معادله‌ی انتشار کسری چندجمله‌‌ای به معادله‌ی مرتبه‌ی توزیعی در نظر گرفته شده و روی آن تجزیه و تحلیل عددی صورت گرفته شده است. در پایان، با استفاده از برخی مثال‌های عددی‌، نتایج تئوری مورد تایید واقع شده است.