Принципи тренінгової роботи в системі формування професійної компетентності майбутнього вчителя - О. Б. Лоштун (Освітній вимір, 2012)
Лоштун О. Б. Принципи тренінгової роботи в системі формування професійної компетентності майбутнього вчителя.