Kategorie optymalnych dla roślin gęstości gleb = Categories of optimal bulk density of soils for plants - Mieczysław Wojtasik; Dawid Aleksander Szatten (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Wojtasik Mieczysław, Szatten Dawid. Kategorie optymalnych dla roślin gęstości gleb = Categories of optimal bulk density of soils for plants. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(7):301-313. ISSN 2391-8306. DOI 10.5281/zenodo.20065