Український досвід VR-реконструкції об’єктів історико-культурної спадщини - Yuliia Trach (Цифрова платформа: інформаційні технології в соціокультурній сфері, 2020)
Мета статті – проаналізувати наявні в Україні проєкти віртуалізації об’єктів історико- культурної спадщини.