Стан здоров’я студентів вищих навчальних закладів - Андрій Бухвал; Оксана Самчук (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2016)
У статті проаналізовано результати медичних обстежень студентів 1-го курсу Волинського національного університету імені Лесі Українки. Висвітлено динаміку захворювань першокурсників протягом двох останніх (2008−2009) років.