Теорема еквiвалентностi для адитивних нерiвностей типу Колмогорова - A.Ye. Haidabura; V.A. Kofanov (Vìsnik Dnìpropetrovsʹkogo Unìversitetu: Serìâ Matematika, 2016)
Доведено теорему еквiвалентностi для адитивних нерiвностей на вiдрiзку. Описано пари констант, iз якими адитивнi нерiвностi виконуються на всьому класi функцiй $L_s$.