Коваленко Борис Васильович — легенда вітчизняної поліграфії - Л. П. Парійська (Технологія і техніка друкарства, 2008)
Наведено інформацію про життєвий і професійний творчий шлях Коваленка Бориса Васильовича — відомого українського науковця видавничо-поліграфічної справи.