XI Chan Kirgistanu. Kurmanbek Bakijew, rządy rodzinne i heroizacja przeszłości - Nartsiss Shukuralieva (Sprawy Narodowościowe. Seria nowa, 2022)
XI Khan of Kyrgyzstan: Kurmanbek Bakiyev, Family Rule and Heroization of the Past