НАПРЯМКИ ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ - К.В. Копустинський; С.В. Шаров (Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology, 2017)
У статті аналізуються окремі напрямки застосування інтелектуальних інформаційних систем. Зазначається, що поява систем з елементами штучного інтелекту зумовлені сучасним розвитком інформаційно-комунікаційних технологій.