Bibliografija prof. Mitja Skubica (1952-2008) - Marjeta Prelesnik Drozg (Linguistica, 2008)
krajši članki in prispevki/Contributions et articles brefs Benedettu Croceju v spomin. – ljubljanski dnevnik 2, št./nº 239, Ljubljana 1952, p. 3