Υποκειμενική ευεξία; δημογραφικές και ενδοπροσωπικές μεταβλητές - Ευάγγελος Χ. Καραδήμας; Αναστασία Καλαντζή-Αζίζι (Ψυχολογία: το Περιοδικό της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας, 2020)
Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF