Jurisprudència del Tribunal Constitucional - Agustí Pou Pujolràs; Eva Pons Parera (Revista de Llengua i Dret - Journal of Language and Law, 2016)
Jurisprudència del Tribunal Constitucional, segon semestre de 2015