Perspectives docents i investigadores sobre l’ensenyament de llengües estrangeres: Entrevista amb la Dra. Begoña Bellés-Fortuño - Lucía Bellés-Calvera; Ana Isabel Martínez-Hernández (Bellaterra Journal of Teaching & Learning Language & Literature, 2023)
Begoña Bellés-Fortuño és professora titular del Departament d'Estudis Anglesos de la Universitat Jaume I (UJI). Actualment, és directora de l'Institut Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades (IULMA) de la Universitat Jaume I. Recentment, també ha estat al capdavant de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital a Castelló. Va ser becària Morley a l’English Language Institute (ELI) de la Universitat de Michigan (Ann Arbor, EUA) el 2007, on va treballar junt amb l'equip MICASE. Els seus interessos de recerca se centren en l'Anàlisi del Discurs, i més concretament, en el discurs acadèmic tant escrit com parlat, així com en el discurs mèdic i les trobades de comunicació a l'entorn clínic. Ha coeditat el volum Teaching Language and Content in Multicultural and Multilingual Classrooms CLIL and EMI Approaches (Palgrave MacMillan, 2021). Entre les seues publicacions recents trobem Multimodality in medicine: How university medical students approach informative leaflets​ (2018) o Popular Science Articles vs Scientific Articles: A Tool for Medical Education (2016).