Bibliografia adnotowana publikacji dotyczących kultury Wilamowic i języka wilamowskiego z lat 2001–2020 - Maciej Mętrak; Tymoteusz Król; Andrzej Żak (Adeptus, 2020)
An Annotated Bibliography of Published Works Concerning the Culture of Wilamowice and the Wymysorys Language, 2001–2020