Historia i działalność Katedry Archeologii Chrześcijańskiej na Akademii Teologii Katolickiej w Warszawie - Tadeusz Gołgowski (Vox Patrum, 1999)
Hac in dissertatiuncula historia atque insignes res gestae Cathedrae Archeologiae Christianae in Academia Theologiae Catholicae Varsoviae eiusque influxus in culturam christianam Polonorum annis 1921-1995 breviter exponuntur.