Anmeldelse af: G. Clinton Godart, Darwin, Dharma, and the Divine. Evolutionary Theory and Religion in Modern Japan - Jørn Borup (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2018)
Anmeldelse af: G. Clinton Godart, Darwin, Dharma, and the Divine. Evolutionary Theory and Religion in Modern Japan, University of Hawaii Press 2017, 301 s., $ 68.00