УЧЕБНАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ В РАМКАХ ИНТЕГРИРОВАННОГО ПОДХОДА - USM ADMIN (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte ale Educatiei, 2015)
În articol este investigată problema activităţiii de învăţare prin integrare în învăţământul universitar. Cuvinte-cheie: universitate, abordare integratoare, activitate educaţională, comunicare interdisciplinară, integrare inderdisciplinară, educaţie integrată, clase integrate.