Реалізація ігрового методу в навчанні дітей дошкільного віку основних умінь і навичок - Надія Вольчинська (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2016)
У статті висвітлено вплив рухливих ігор на фізичний стан дітей 5–6 років та їхній фізичний розвиток. Застосування рухливих ігор під час занять із фізичної культури та на прогулянках за розробленою методикою їх проведення й оптимальним дозуванням фізичних навантажень також сприяє зміцненню м’язового корсета в дітей.