Характеристика інтерактивного курсу «Програмування» - A.I. Bariieva; A.V. Chorna (Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology, 2017)
У статті проаналізовано поняття інформаційного освітнього середовища різними науковцями; визначено його типологічні ознаки; сформульовано принципи створення інформаційних освітніх середовищ; виділено основні напрями та проблеми створення і розвитку єдиного інформаційного освітнього простору; виокремлено інтерактивний курс як складову програмно-телекомунікаційної основи інформаційного освітнього середовища.