Samsun’da Yaşlılık Dönemi Düşmeler: 2010-2015 - Ömer Kılınç; Salih Tunahan Polat; Ahmet Turla; Berna Aydın (Adli Tıp Bülteni, 2017)
Amaç: Bu çalışmada, düşme nedeniyle başvuran 65 yaş üstü olguların değerlendirilmesi ve elde edilen bulguların zarann en aza indirilmesi konusunda alınacak önlemlere yol gösterici olması amaçlanmışta