Wpływ poziomu poczucia koherencji na podejmowanie aktywności prozdrowotnych w grupie studentów warszawskich uczelni wyższych = The impact of the sense of coherence to take pro-health activities in a group of students of Warsaw universities - Joanna Skonieczna; Elwira Smoleńska; Jolanta Makaruk; Dominik Olejniczak (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Skonieczna Joanna, Smoleńska Elwira, Makaruk Jolanta, Olejniczak Dominik. Wpływ poziomu poczucia koherencji na podejmowanie aktywności prozdrowotnych w grupie studentów warszawskich uczelni wyższych = The impact of the sense of coherence to take pro-health activities in a group of students of Warsaw universities. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(11):188-196. ISSN 2391-8306. DOIhttp://dx.doi.org/10.5281/zenodo.33763